Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water på opgave i Malaysia

Søgeord:

18. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

459 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leverede serviceydelser til større gasudviklingsprojekt.

 

Blue Waters Singapore-team har for nylig afsluttet to offshore-opgaver for TechnipFMC. Opgaverne var en del af ”Phase 1A Block H" gasudviklingsprojektet i Sabah, Malaysia, som foregik på 1.300 meters vanddybde.

 

- Blue Water blev tildelt kontrakten på levering af slæbebåd, pram og forsyningsskib, med DP2-kapacitet (Dynamic Positioning), til levering af permanent udstyr til offshore-installationsskibet under de to offshore-jobs. Vi stod for skibsagentur og skibenes indrejsetilladelse, bunkers, forsyninger, med mere. Blue Water-teamet taklede de ændringer, som TechnipFMC lavede til effektueringsplanerne mellem opgaverne, professionelt og leverede de påkrævede fartøjer rettidigt trods en udfordrende tidsplan, siger Allen David, som er projektchef i Blue Water Singapore.

 

Kaptajnen på TechnipFMC-installationsskibet og offshore-konstruktionschefen udtrykker tilfredshed med kvaliteten af de leverede fartøjer og en helt igennem professionel indsats fra mandskabets side under offshore-operationen, lyder det fra Blue Water. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com