Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water skruer op ’down under’

Søgeord:

28. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

212 gange

Læses i øjeblikket af:

0

I alt fem kontorer i Australien skal især fokusere på energi- og olieprojekter.

 

Den danske logistikkoncern Blue Water har i mange år været aktiv inden for olie- og energi- og vedvarende energiprojekter på den sydlige halvkugle. På grund af den voksende efterspørgsel efter transport- og logistiktjenester til projekter inden for olie- og gas-, vind-, vedvarende energi-, infrastruktur-, minedrifts- og brintindustrien i Australien, har Blue Water udvidet sin tilstedeværelse ved at etablere kontorer i Brisbane, Melbourne og Perth i 2021. Virksomheden etablerede sit første australske kontor i Sydney i 2012.

 

Med nyt kontor i Darwin i det nordlige Australien er logistikkoncernen repræsenteret med fem lokationer i landet, og med stor erfaring fra sit tidligere engagement i globale projekter vil Jeff De La Pair stå i spidsen for Darwin-kontoret og arbejde tæt sammen med de andre Blue Water-kontorer.

- Darwin-lokationen vil understøtte vores vækstplan for Australien, hvor vi har set en meget positiv udvikling det seneste år. Det er nøglen til vores service og succes, at vi er tæt på vores kunder – at kunne understøtte deres forretning med effektive og skræddersyede transport- og logistikløsninger, siger Steven Lofaro, administrerende direktør, Blue Water Energy, Port & Projects Australia.

 

For nylig annoncerede Blue Water Australia en større kontrakt med Newcrest Mining, som føjer sig til listen over aktuelle projekter vundet i Solar and Wind-segmentet det sidste år.

 

- Vi ser betydelige synergier mellem de forskellige el- og energisektorer i både Australien, Asien-Stillehavet og globalt. Takket være vores omfattende globale og lokale knowhow og meget dedikerede teams kan vi levere unikke tjenester til kunderne - ikke kun i Australien, men på globalt plan, fastslår Steven Lofaro. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk