Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water udvider i Guyana

Søgeord:

3. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

224 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Opkøber logistikvirksomheden Falcon Logistics.

 

Blue Water har med købet af transport- og logistikvirksomheden Falcon Logistics udvidet sine aktiviteter i det sydamerikanske land Guyana.

 

- Købet af Falcon Logistics er en meget spændende begivenhed for Blue Water. Det er endnu et væsentligt engagement i den caribiske region, og vi er glade for at kunne byde mere end 40 nye kolleger i Guyana velkommen til Blue Water-familien, siger Thomas Bek, driftsdirektør for Energy, Port & Projects, Blue Water.

 

I de senere år har Blue Water styrket og udvidet sine aktiviteter i Guyana og den caribiske region. Blue Water håndterer store mængder fragt til olie- og gassektoren i Guyana, og med købet af Falcon har virksomheden udvidet rækken af tjenester til at omfatte landbase, lager, lastbilkørsel, laydown management, tung transport og løfteprojektrelateret forretning ind og ud af Georgetown.

Købet af Falcon Logistics er et naturligt skridt fremad for Blue Water, da der er et glimrende match mellem de to virksomheder, lyder det fra Blue Water. Under opkøbets struktur vil Blue Water Guyana, Ltd forblive majoritetsejet fra Guyana og opretholde fuld overensstemmelse med lokal indholdslovgivning.

- At få personale, ekspertise og aktiver fra Falcon er medvirkende til vores forretningsplan i Caribien. De nye medarbejdere, ejendomme, udstyr og lagerplads sætter virkelig Blue Water Shipping i en position til fortsat at trives på det lokale marked, siger Brent Patterson, regional direktør for Energy, Ports & Projects hos Blue Water.

 

Også Falcon Logistics er overbevist om, at Blue Water vil lykkes med at kombinere styrken fra de to virksomheder, og at både nuværende og fremtidige kunder vil få glæde af opkøbet i fremtiden.

- Vi er stolte af at slutte os til Blue Water-familien, som vil give et i forvejen ekspansivt Falcon Logistics-produkt en global rækkevidde. Denne nyoprettede Guyana-ejede virksomhed overholder ikke kun den fulde ånd i Guyanas lokale indholdslovgivning, men skaber en overflod af muligheder for guyanere inden for denne industri, siger Jennifer Falconer, medstifter af Falcon Logistics. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk