Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water udvider topledelsen

Søgeord:

28. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

391 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transportkoncernens topledelse udvides med en COO for Energy, Ports & Projects.

 

Som en konsekvens af øget forretningsomfang og i tråd med eksekvering af koncernens vækststrategi har Blue Water Shipping foretaget en udvidelse af koncernens topledelse, der øges fra tre til fire medlemmer. Nyt medlem bliver Thomas Bek, der forfremmes fra Global Director for Energy & Projects til COO for Energy, Ports & Projects Divisionen.

 

Det skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelese.

 

Nuværende COO Dan Nissen får ansvaret for Road, Sea & Air Divisionen, der omfatter transport og logistik af industrigods, forbrugsvarer, fødevarer med mere.

 

- Med den nye sammensætning vil vi i topledelsen i højere grad kunne sikre, at alle dele af vores meget alsidige forretning udvikler sig mest optimalt. En af vores kerneværdier er at være tæt på kunderne og markederne, så vi kan levere – og udvikle – de bedste og meste effektive transport- og logistikløsninger, der passer netop til de enkelte kunder behov. Det skal fortsat være vores fokus, siger CEO Søren Nørgaard Thomsen.

Thomas Bek tager med udnævnelsen endnu et skridt opad i sin karriere i Blue Water, der startede for 25 år siden, da han blev ansat som trainee. Siden han blev udlært, har han arbejdet inden for olie og energi – blandt andet med udstationeringer til Aserbajdsjan og USA. De seneste år med det overordnede ansvar for Energy og Projects, der opererer inden for olie, gas, minedrift, vind samt andre grønne energiformer.

 

- Jeg glæder mig til – sammen med den øvrige direktion - at fortsætte med den udvikling, vi har oplevet de seneste år inden for projekttransporter, som er blevet en essentiel del af Blue Waters forretning. Vi har i dag en stærk position i markedet på grund af eksekveringen af en række større projekter, og vi ønsker de kommende år at styrke positionen gennem nye aktiviteter og lokationer, siger COO Thomas Bek.

God positiv udvikling

I Road, Sea & Air Divisionen vil der ligeledes være fuld fokus på at levere kundetilpassede og effektive løsninger.

 

- Vi har de seneste år set en meget god positiv udvikling, som inkluderer øgede aktiviteter, en bredere palette af serviceydelser og forbedret indtjening, og vi arbejder videre med samme stærke momentum, hvor vores dygtige speditører i dagligdagen håndterer kundernes alsidige transportbehov effektivt og sikkert, siger COO Dan Nissen.

 

Blue Water Shipping har hovedsæde i Esbjerg, hvor firmaet blev grundlagt for knap 50 år siden – firmaet har jubilæum senere på året. I dag er der ca. 1750 ansatte på flere end 60 kontorer i verden. Koncernens topledelse består af Søren Nørgaard Thomsen, CEO, Flemming Busch, CFO, Dan Nissen COO, Thomas Bek, COO.

Forretningen er delt i to divisioner:

Road, Sea & Air, der omfatter forretningsområderne: Road, Sea & Air, Reefer Sea & Air, Marine Logistics samt North Altantic.

Energy, Ports & Projects, der omfatter forretningsområderne; Energy & Projects, Renewables samt Port Services.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk