Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water vinder terræn på energiprojekter

Søgeord:

20. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

199 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Selskabet fortsætter udvidelserne i Asien-Stillehavsområdet med nye kontorer.

 

Blue Water øger løbende ordretilgangen af nye projekter inden for energisektoren.

 

Blandt andet derfor udvider transport- og logistikkoncernen operationerne i Asien-Stillehavsområdet (APAC) – særligt i Malaysia, hvor selskabet har været repræsenteret siden 2009.

 

- Nærhed og fleksibilitet er det, vores kunder kender os for, siger Jason Goh, der er regional managing director – Asia Pacific Energy & Projects hos Blue Water Shipping.

 

- At levere logistikløsninger af høj kvalitet understøttes af at have forbindelser til verdensomspændende markeder, og derfor fokuserer vi virkelig på vores kernekompetencer på disse områder. Vi vil være de bedste i byen, uanset hvor vi er i Australien, Kina, Singapore, Papua Ny Guinea eller Malaysia.

 

I løbet af de seneste måneder har Blue Water udvidet med fem nye kontorer i APAC-regionen, og det er Energy & Projects Division, der i høj grad varetager hovedaktiviteterne. Dog er der også gang i stykgods og hjælpematerialer.

- For nylig vandt vi en stor minekontrakt. Vi fortsætter med at være ekstremt succesfulde inden for olie og gas, og vi ser spændende nye muligheder inden for sol og vind. Vi har netop sikret os en stor kontrakt om at sende omkring 1,5 mio. fragttons til Australien. I løbet af de sidste ti år har vi leveret transport og logistik til mere end et dusin vindmølleparker i Australien. Med en vækst af interne kompetencer er vi gearet til endnu yderligere ekspansion og succes, fastslår Jason Goh.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk