Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bring er CO2-fri i hovedstaden

Søgeord:

1. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

238 gange

Læses i øjeblikket af:

1

13 nye eldrevne køretøjer og 12 elcykler skal bringe pakker ud i København.

 

Fra i dag fredag den 1. oktober er Brings pakkeleveringer CO2-fri i hovedstaden. 13 nye eldrevne køretøjer og 12 elcykler er købt ind, og skal levere pakker i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby og Dragør. Dette er den største omstilling for Bring i Danmark hidtil, og et skridt på vejen til at blive CO2-fri på last mile.

 

Det skriver Bring i en skriftlig meddelelse.

 

Bring har det seneste år testet 4 elbiler til pakkedistribution i København og Frederiksberg. Testen har vist sig meget positiv og bevist, at det godt kan lade sig gøre at distribuere pakker til danskerne i hovedstaden med mere miljøbevidste køretøjer. Nu er der købt yderligere 13 elbiler og 12 elcykler. Den ekstra investering i eldrevne køretøjer er et skridt mod kun at anvende vedvarende energi inden for få år.

- Vi er vokset 24 procent på pakkevolumen i København over de sidste tolv måneder. Derfor udvider vi per 1. oktober vores elbilflåde og erstatter nu 15 dieseldrevne køretøjer med 13 nye elbiler. I tillæg kommer vi som noget helt nyt til at distribuere en stor del af vores pakker til hjemmelevering og erhverv med cykelbude i København og Frederiksberg. Vi har et ambitiøst mål om, at hele koncernen kun skal bruge vedvarende energi i 2025. Samtidig ser vi, at flere og flere kunder efterspørger grønnere leveringer. Denne investering er en vigtig brik i puslespillet for at gøre Danmark grønnere, siger Johnnie Guldbrandt, distributionschef for Bring i Danmark.

 

- Vi kan ikke lukke øjnene for, at vores industri er en del af det store problem. Men det betyder også, at vi kan være en del af løsningen. Ved at turde udfordre os selv, være åbne over for ny teknologi, nye løsninger og samtidig presse vores kunder til at stille højere krav, er vi overbeviste om, at vi kan få en mere bæredygtig forsyningskæde, siger Johnnie Guldbrandt.

Bring har ud over de 4 eksisterende MAN e-TGE bestilt 12 elcykler model Kettler Cargoline, 6 Maxus E-Deliver 9, 5 Mercedes E-sprinter, 1 Mercedes E-vito og 1 Peugeot E-expert. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com