Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bring tager ny Greve-hub i brug

Søgeord:

2. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

290 gange

Læses i øjeblikket af:

0

14.000 grønnere logistik-kvadratmeter.

 

De første pakker er nu sendt ud fra Brings nye Logistikcenter København, der er bygget til at håndtere den stigende vækst og de store udsving i e-handlen. Under corona-perioden er antallet af pakker fra e-handlen steget med over 60 procent i forhold til samme periode sidste år.

 

Logistikcenteret i Greve måler 14.000 kvadratmeter og er topmoderne både med omtanke for miljø og sikkerhed.

 

- Vi har glædet os meget til at flytte ind i det nye, moderne logistikcenter, som er fuldstændigt tilpasset til at servicere fremtidens e-handel, siger Per Buus, salgsdirektør, Bring i Danmark.

 

Logistikcenteret indeholder et nyt sorteringsanlæg, der har større kapacitet og specifikt er bygget til at håndtere store udsving i antallet af pakker.

- Den øgede kapacitet giver os mulighed for at imødekomme de store volumener langt mere effektivt og betyder, at vi kan blive ved med at vokse både i antal af pakker og medarbejdere i takt med stigningen i e-handlen. Samtidig giver det helt nye muligheder for at udvikle vores tjenester fremover, lyder det fra Per Buus.

 

Logistikcenteret er bygget med fokus på sikkerhed. En tydelig adskillelse mellem den gående og kørende trafik via gangbroer er med til at mindske unødvendig trafik i og omkring logistikcenteret. Det betyder, at medarbejderne kan føle sig trygge, når de bevæger sig rundt på området.

 

Miljø får også en helt central rolle på det nye logistikcenter. Når solcellerne på taget er færdigmonteret, vil det daglige energiforbrug primært komme fra solenergi.

- Vi har et ansvar for, at vores medarbejdere kan føle sig trygge, når de er på arbejde. Derfor har det været vigtigt at inddrage medarbejderne allerede fra start. Samtidig er målet udelukkende at køre CO2 neutralt i 2025. Vi er derfor stolte af, at vores fysiske rammer også matcher vores ambition, siger Per Buus.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk