Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bring udvider i Greve

Søgeord:

24. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

646 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overtager samtlige knap 15.000 kvadratmeter crossdock terminal.

 

I foråret tog Logicenters første spadestik til den 14.872 kvadratmeter store moderne crossdock terminal i Greve uden for København. Samtidigt blev det offentliggjort, at Bring Danmark ville leje lidt mere end 70 procent af ejendommen. Grundet øget aktivitet vil Bring nu leje hele ejendommen.

 

Det fremgår af en skriftlig meddelelse.

 

Fleksibel model

I februar 2019 underskrev Logicenters og Bring Danmark en aftale vedrørende leje af 11.160 kvadratmeter i crossdock terminalen i Greve, og første spadestik til byggeriet blev taget måneden efter. Det står nu klart, at Bring vil leje hele ejendommens 14.872 kvadratmeter og dermed øge sit logistikareal i ejendommen med 30 procent.

 

- Det er glædeligt, at Brings investeringer i e-handel har givet så gode resultater, at de allerede før færdiggørelsen af ejendommen udvider arealet. I Logicenters er det vigtigt at kunne forudse vores kunders fremtidige behov, således at vi kan indfri dem, når de opstår. Dette er bevis på, at vores fleksible forretningsmodel understøtter vores kunder i deres vækst, siger Matthias Kettelhoit, Logicenters.

Den moderne crossdock ejendom har en stærk miljømæssig profil, og der vil blive installeret solceller på bygningens tag. Bygningen får en frihøjde på cirka 12 meter, og der vil derfor være mulighed for sortering af pakker i to etager. De ansattes sikkerhed er også prioriteret med etablering af en gangbro fra parkeringsområdet og til kontoret.

 

- Vi er begejstrede for, at efterspørgslen for vores e-handel produkt har oversteget vores forventninger, og resulteret i et større logistikbehov. Logicenters har været meget imødekommende over for vores logistikbehov og krav om bæredygtighed. Som lejer føles det

helt klart trygt at have Logicenters som ejendomsejer, siger Jens Rom, managing director i Bring Danmark.

 

Ejendommen er under opførelse og er planlagt færdig april 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk