Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Broekman køber Ipsen-spedition

Søgeord:

6. januar 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

485 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hollændere breder sig på det belgiske marked.

 

Hollandske Broekman Logistics styrker sin position som supply chain specialist på det belgiske marked med købet af Ipsen Logistics’ speditionsforretning.

 

Rik Pek, managing director hos Broekman Logistics:

 

- Dette skridt passer perfekt ind i vores virksomhedsstrategi om markedsledelse i fokuserede brancher og stærk tilstedeværelse i udvalgte geografiske områder. Vores globale netværk af filialer giver os mulighed for at tilbyde Ipsens kunder et udvidet udvalg af tjenester til deres globale forsyningskæder, og partnere vil drage fordel af pålidelige tjenester og et stærkt fokus på operationel ekspertise, siger Rik Pek og fortsætter:

 

- Købet skal ses i lyset af at bygge på stærke globale partnerskaber, optimere vores Global Reach og samtidig styrke vores Personal Touch ved at udvide vores lokale fodaftryk i Antwerpen-regionen. Vi byder ekspertisen og erfaringerne fra de ansatte i Ipsen Belgien velkommen i vores organisation og ønsker dem hjertelig velkommen.

Holdet på syv speditører blev fuldt integreret i den belgiske organisation og begyndte at operere under Broekman-navnet per 21. december 2020.

 

Johan Proost, general manager hos Ipsen Logistics:

 

- Vi ser frem til at blive en del af Broekman Logistics. Broekman Logistics har vist sig at være en ambitiøs aktør på det belgiske marked, og vi har fuld tillid til, at vi med en jævn og hurtig integration med de eksisterende speditions- og lageraktiviteter i Antwerpen-regionen kan udnytte de synergier, der vil opstå.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk