Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Broekman-flag over tidligere VLS-faciliteter

Søgeord:

2. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

427 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Broekman Logistics står stærkere i Benelux-landene.

 

Broekman Logistics annoncerer at integrationen af den tidligere VLS-gruppe nu er så langt fremme, at fra og med i dag 2. april opererer lokationenen i Rotterdam-Pernis (NL) og de fem lokationer i Antwerpen (BE) nu under Broekman-flag.

 

- Vi er glade for at vi nu kan tilbyde vores tjenester under Broekman Logistics' mærke, siger Anton van Dongen, direktør Operations Broekman Logistics Pernis & Antwerp.

 

- Overgangen vil give alle vores interessenter gennemsigtighed og sikre den bedst mulige service til alle vores partnere og kunder over hele verden, med et personligt touch, lyder det fra van Dongen.

ADR-gods

Fra dags dato vil aktiviteterne, herunder påfyldning af specialkemikalier, samt de specialiserede varehuse i Pernis og Antwerpen, blive drevet under navnet Broekman Logistics Pernis og Broekman Logistics Belgium Antwerp NV.

 

Broekman Logistics oplyser selv, at med over 500.000 kvadratmeter oplagring, hvoraf næsten halvdelen er dedikeret til opbevaring af ADR / farligt gods, er Broekman Logistics en anerkendt markedsleder for pakket kemisk lager i Benelux-landene.

 

- Med disse aktiviteter i Antwerpen og vores nyåbnede nybyggede faciliteter i Venlo og Rotterdam Maasvlakte kan vi lette byrden hos vores specialkemikalier fra de tre største logistikcentre i Europa: Port of Antwerp, Port of Rotterdam og Limburg-området, udtaler Willem Jan van Amersfoort, adm. direktør Warehousing & Distribution og tilføjer:

- Derudover kan vi tilbyde nye, ekstra værditilvækstlogistikaktiviteter; påfyldning, bagning og tromling til vores nuværende og fremtidige kunder.

 

Ifølge Broekman Logistics er det alane de juridiske og handelsnavne samt postadresserne der vil ændre sig. Alle andre virksomhedsoplysninger, som f.eks. IBAN, moms og handelskode, og personalet forbliver de samme.

 

Broekman Logistics historie går tilbage til Rotterdam Havn i 1960’erne. Siden er selskabet vokset til en såkaldt full service scm-serviceudbyder, med 43 afdelinger i Holland, Kina, Indien, Singapore, Belgien, Polen og Tjekkiet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk