Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Carousel køber op i Irland

Søgeord:

22. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

132 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Med købet af Alltrans styrker logistikvirksomheden tilstedeværelsen i Irland.

 

Logistikvirksomheden Carousel Logistics, der er en del af Danx Carousel Group, har annonceret købet af den irske transport- og logistikvirksomhed Alltrans.

 

Opkøbet giver alle Danx Carousels kunder adgang til Alltrans’ omfattende netværk og et forbedret serviceudbud i hele Irland, der faciliterer komplette end-to-end løsninger. Alltrans’ kunder vil drage fordele af Carousels etablerede europæiske luftnetværk for tidskritisk fragt til og fra Storbritannien og det europæiske fastland.

 

Beliggende i Dublin og Cork med cirka 120 ansatte på tværs af landet er Alltrans en ledende aktør i den irske transportindustri. Virksomheden lægger vægt på at levere kvalitetstjenester til engrosdistribution med fokus på medicinal- og sundhedssektoren.

 

Danx Carousel Group Managing Director – Vesteuropa, Lars Ryssel, kommenterer på opkøbet:

- Vores mission er at levere den bedste service til vores kunder uden at gå på kompromis. Udover at være et vigtigt skridt i at realisere vores ambition om at blive den europæiske leder inden for tidskritisk In-night logistisk, er denne nyhed også et godt eksempel på, hvordan vi lytter og reagerer på markedets efterspørgsel, siger han.

 

I begyndelsen af året opkøbte den danske kapitalfond Axcel de to virksomheder Carousel Logistics og Danx Group.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk