Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CHEP i aktion mod forsvundne paller

Søgeord:

12. juni 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

450 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Styrker selskabets juridiske team.

 

Logistik- og forsyningskædevirksomheden CHEP udvider sit juridiske team for at inddrive mistede paller og maksimere bæredygtigheds-udbyttet af deres cirkulære forretningsmodel.

 

Virksomheden har bygget sin forretning på en cirkulær model, hvor de karakteristiske blå paller kan genbruges igen og igen. Når CHEP mister en palle, fordi den ikke bliver returneret, påvirker det hele forsyningskæden. Derfor styrker virksomheden nu indsatsen for at hente pallerne hjem igen med ansættelsen af to stærke juridiske profiler, der med en række stramninger skal øge incitamentet til aflevere CHEP’s paller igen efter endt brug, så de kan forblive i kredsløbet.

 

- Det er ikke bare imod vores bæredygtighedsmålsætninger, men giver også større omkostninger for både producenter, detailhandlere og i sidste ende forbrugerne, når paller forsvinder sporløst i systemet. Vi arbejder på mange fronter for at minimere ”palle-spild”, herunder bruger vi alle tænkelige midler inden for lovens rammer til at hente de tabte paller hjem igen, siger Torben Lund, landechef i CHEP Danmark.

Alle CHEP’s paller er ejet af virksomheden selv, som også sørger for løbende vedligeholdelse og reparation.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com