Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

CHEP og Coca-Cola indgår ny kontrakt

Søgeord:

15. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

408 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Femårig kontrakt om cirkulære emballageløsninger.

 

Nu kan tapperiet Coca-Cola European Partners (CCEP) se frem til endnu fem år sammen med CHEP, som leverer forsyningskædeløsninger i hele verden. Kontrakten, der netop er blevet underskrevet, skal sikre, at CCEP fortsat får leveret deres platformsløsninger i hele Vesteuropa.

 

CHEP’s forretningsmodel er baseret på principper for cirkulær økonomi, der består i at dele og genbruge platforme og emballage fra producenter og detailhandlere i hele forsyningskæden.

 

- Vi ønsker at vækste vores forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde, og vi arbejder blandt andet på at gøre vores emballage til en del af den cirkulære økonomi. For os var cirkularitet derfor en nøglefaktor for valget af vores palleleverandør. CHEP tilbyder os en bæredygtig, cirkulær løsning, der kan tilpasses vores behov, siger Lee McCann, Associate Director for Procurement, Category Lead Warehousing, Pallets and Repack hos CCEP, og fortsætter:

- CHEP støtter også op om en af vores vigtigste ambitioner om at opnå en nettonul-udledning i 2040 og bidrage til 1,5-graders målsætningen. Over 90 procent af vores drivhusgasemissioner opstår i forsyningskæderne. Derfor beder vi alle strategiske partnere og leverandører om at sætte sig deres egne videnskabeligt baserede mål og skifte til vedvarende elektricitet inden 2023. Det er fantastisk at se, hvor langt CHEP allerede er nået på denne rejse efter også for nylig at have offentliggjort deres ambition om en 1,5-graders fremtid.

 

David Cuenca, administrerende direktør hos CHEP:

 

- Ligesom vi har udviklet et stærkt bånd til de andre Coca-Cola-tapperier, vi samarbejder med på det globale marked, har vi sammen med CCEP opbygget en gensidig tillid, der muliggør vækst, forbedrer den fremtidige konkurrenceevne samt giver en række fordele, når det gælder bæredygtighed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde langsigtede relationer med vores kunder gennem samarbejdsprojekter, der forbedrer deres forsyningskæder, reducerer de samlede forsyningskædeomkostninger og gør driften mere effektiv, siger David Cuenca. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk