Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Coop flytter lager fra Vejen

Søgeord:

10. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

594 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Butikker skal primært have varer fra Odense.

 

Vejen Distributionscenter bliver en del af Odense Distributionscenter per 1. oktober. Lageret, som Coop etablerede i 1963, har stået for distribution af dagligvarer til Fakta, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´ Brugsen i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn. Fremover skal de primært have varerne fra Odense, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

- Vi har et supermoderne og højteknologisk center i Odense, hvor vi har mere kapacitet, end vi udnytter i dag. Derfor vil det være væsentligt mere økonomisk fornuftigt at distribuere varerne derfra fremover, siger supply chain direktør Nicolaj Boysen, Coop.

 

Der er 137 medarbejdere ansat i Vejen. Heraf er 94 fastansatte lagerarbejdere, som alle tilbydes job i Odense. Desuden tilbydes alle en særlig bonus, hvis de bliver i job frem til centrets lukning.

- Det er mange medarbejdere, der har arbejdet dygtigt og loyalt i rigtig mange år for os. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de får mulighed for at fortsætte hos os. Og hvis ikke de ønsker det, at de kommer videre på en ordentlig måde, siger Nicolaj Boysen.

 

Sidste år gennemførte Coop lukning af cirka 80 butikker, der gav underskud uden udsigt til at vende udviklingen. Derfor er der også behov for mindre lagerkapacitet. De fleste opgaver, der er løst i Vejen, bliver flyttet til Odense, men en række butikker i Midtjylland vil i stedet få varer fra Coops lager i Aalborg.

 

Vejen Distributionscenter er på 33.300 kvm. Coop har indgået aftale om udlejning af bygningerne til ekstern lejer. Herefter vil Coop have egne lagre i Aarhus (Hasselager), Aalborg, Odense, Albertslund, Brøndby og Rønne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk