Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser lejer sig ind i Kerava

Søgeord:

12. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

394 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logicenters etablerer 18.300 kvadratmeter logistikfaciliteter i Finland.

 

Ejendomsudviklingsselskabet Logicenters etablerer nu 18.300 kvadratmeter logistikfaciliteter i Kerava lidt uden for Helsinki, Finland.

 

- Det glæder os, at etableringen i Kerava er begyndt. Området er attraktivt på grund af dets strategiske lokation. Det er tilfredsstillende for os, at kommunen investerer i logistik. Vi har tidligere nydt et godt samarbejde med Dachser, hvilket gør det til en glæde at træde ind i denne etablering med selskabet, siger Jarkko Äikää, kommerciel direktør for Logicenters i Finland.

 

Transportkoncernen Dachser har indgået ti års lejekontrakt med Logicenters om at leje et areal på 4.600 kvadratmeter i faciliteterne.

 

- Den moderne terminal i Kerava, såvel som nærheden til havnen i Vuosaari og hovedbanen giver et fremragende logistiksite for Dachser nu og i fremtiden. Derudover gør det os i stand til at tilbyde et væld af services for finske eksport- og importvirksomheder på hjemmemarkedet. Det fleksible samarbejde med Logicenters og Kerava gør os i stand til at fortsætte vores historie med vækst, som begyndte for vores vejtransport i 2014 i Finland, siger Tuomas Leimio, managing director, European Logistics Finland, Dachser Finland Oy.

 

Ejendommen forventes færdiggjort i tredje kvartal 2020. /anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com