Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser skifter til 100 procent grøn elektricitet

Søgeord:

3. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

298 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Selskabet lancerer langsigtet strategi for grøn omstilling.

 

Fra 1. januar 2022 vil Dachser udelukkende indkøbe elektricitet, der er produceret ved hjælp af vedvarende ressourcer. Det betyder, at logistikudbyderen, der driver 387 afdelinger i 42 lande, øger sin andel af grøn strøm fra omkring 60 procent til 100 procent. I Tyskland og Nederlandene er det familieejede selskab allerede gået over til grøn strøm. Derudover vil Dachser øge sin egenproduktion af vedvarende energi betydeligt og i første omgang installere og udvide solcelleanlæg på tagene af sine logistikfaciliteter og kontorbygninger i Europa. I 2025 vil virksomheden have mere end firdoblet sin nuværende kapacitet til en installeret kapacitet på over 20.000 kWp.

 

- Vi implementerer to grundlæggende byggesten i vores klimabeskyttelsesstrategi. Dels vil vi på verdensplan fremover udelukkende købe elektricitet, der er produceret ved hjælp af vind- og vandkraft og solenergi, og dels udvider vi vores egenproduktion af grøn elektricitet, siger Stefan Hohm, udviklingsdirektør hos Dachser.

- Disse tiltag reducerer vores CO2-fodaftryk. Samtidig styrker vores efterspørgsel produktionen af grøn strøm og bidrager dermed til at udvide kapaciteten i Europa til produktion af elektricitet fra vedvarende energikilder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk