Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser står for vaccinelogistik i Berlin

Søgeord:

1. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

580 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logistikselskabet arbejder tæt sammen med det berlinske bystyre.

 

Vaccinationerne mod COVID-19 er begyndt i Tyskland, og Berlins byråd har bedt Dachser stå for logistikken omkring vaccinerne i den tyske hovedstad.

 

Dachser har påtaget sig opgaven på vegne af Berlins byråd og vil håndtere vaccinerne, når de er blevet leveret til det centrale vaccinelager. Virksomheden vil også gennemføre daglige kvalitetssikrede leverancer til nogle af eller alle Berlins seks vaccinationscentre, 11 hospitalsapoteker og op til 60 mobile vaccinationshold. Det nødvendige vaccineudstyr vil blive leveret fra et lager, der drives af logistikudbyderen.

 

- Siden juli sidste år har vi arbejdet tæt sammen med Berlins bystyre om at opbevare personlige værnemidler og hurtigtests for coronavirus og distribuere dem til sundhedsfaciliteter i byen, siger Olaf Schmidt, general manager for Dachsers logistikcenter Berlin-Brandenburg i Schönefeld.

Han tilføjer:

 

- Vi er glade for at kunne stille vores logistikekspertise til rådighed som støtte til denne forsyningskæde, der er så vigtig for samfundet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com