Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dachser Sweden udvider med afdeling i  Örebro

Søgeord:

2. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dachser Sweden vil i år udvide sin tilstedeværelse med et nyt salgskontor i det centrale Sverige.

 

Dachser Sweden har på nuværende tidspunkt fire afdelinger for vejtransport, som ligger i hhv. Malmö, Jönköping, Göteborg og Stockholm. De suppleres af en Air & Sea Logistics-afdeling i Göteborg. For at styrke organisationen yderligere og fortsætte den positive vækst planlægger logistikvirksomheden at udvide sin tilstedeværelse med et salgskontor i Örebro.

 

Örebros beliggenhed centralt i Sverige er ideel som logistisk base, og ved at etablere sig her vil Dachser Sweden få knyttet området mellem Mälarregionen og Värmland til sit logistiknetværk.

 

- Det er et naturligt skridt for os at ekspandere til Örebro. Ud over de områder, vi allerede dækker, er Örebro den region, hvor vi ser de største transportmængder, fortæller Thomas Wennborg, Branch Manager for Dachser Sweden i Stockholm og ansvarlig for udvidelsen til Örebro.

 

- Det er fantastisk, at vi endelig kan tage hul på dette projekt, og vi ser frem til at kunne betjene endnu flere kunder i Sverige."

Trinvis etablering

Første skridt er at etablere et salgskontor og ansætte en salgschef, hvorefter forretningsaktiviteterne i regionen gradvist vil blive udvidet. Trin to, der er planlagt til 2023, vil omfatte at åbne et lokalt kundeservicecenter.

 

- Dachsers forretningsmodel er baseret på at etablere en stærk lokal tilstedeværelse. Vores kontakt med kunderne styres ikke fra centralt hold, men finder sted lokalt og rundt om i Sverige. Når vi kan se, at transportmængderne vokser i en region, er det for os et tegn på, at vi skal øge vores tilstedeværelse, fortsætter Thomas Wennborg.

 

I løbet af 2021 rapporterede Dachser Sweden om epokegørende årsresultater. Som et resultat heraf meddelte logistikudbyderen i starten af 2022, at de styrker ledelsen ved at udnævne Carl-Johan Westas som Country Manager for European Logistics hos Dachser Sweden.

- Dachser Sweden er midt i en positiv udvikling lige nu. Vi er i færd med at styrke ledelsen og vil vinde nye markedsandele, når vi udvider til Örebro. Det er et af flere skridt mod vores mål, som er at være førstevalget for integrerede logistiktjenester på verdensplan, tilføjer René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk