Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk 3PL fordobler på bunden

Søgeord:

15. oktober 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1004 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kolding-virksomhed med udenlandske datterselskaber præsenterer flotte regnskaber.

 

- Vi har været konsekvente i vores håndteringer i de sidste halvandet til to år. Vi har holdt skruen i vandet, og i modsætning til andre selskaber har vi ikke sendt medarbejdere hjem for at arbejde. Vi har holdt fast i vores måde at arbejde på, og det høster vi frugterne af nu.

 

Ordene kommer fra Paw Kristensen, administrerende direktør og hovedaktionær i tredjepartslogistikselskabet 3P Logistics, der henviser til årsrapporten fra koncernens danske afdeling med hovedkontor i Kolding, der netop er offentliggjort.

 

Regnskabsåret 2020/21, der omfatter perioden 1. juli 2020 – 30. juni 2021, viser et årsresultat på 4,5 mio. kr. mod 2,1 mio. kr. året før. Bruttofortjenesten steg i perioden fra 10,15 mio. kr. til 12,3 mio. kr.

- Regnskabet dækker kun 3P Logistics A/S, men i vores udenlandske datterselskaber er billedet mere eller mindre det samme, siger Paw Kristensen.

 

Blandt andet noterer datterselskabet 3PL Frigo ApS et årsresultat på 1,78 mio. kr. mod 600.000 kr. året før. Bruttofortjenesten steg i perioden fra 1,53 mio. kr. til 3,86 mio. kr.

 

3P Logistics A/S’ hovedaktiviteter er inden for søfragt, vejtransport, luftfragt, speditionsvirksomhed, logistik samt konceptleverandør. Selskabet har hovedkontor i Kolding og egne kontorer i Litauen, Letland, Estland samt Polen. Desuden egne salgskontorer i Finland, Hviderusland, Rusland, Kina og Vietnam.

Modstandsdygtig

Ifølge Paw Kristensen, der grundlagde 3P Logistics i 2005, er det ikke første gang, virksomheden udviser modstandsdygtighed over for selv de største udfordringer.

 

- Da vi startede virksomheden i 2005, gik der ikke længe, før den finansielle krise kom, og den voksede vi også igennem. I dag har 3P Logistics 16 år på bagen, og virksomheden er så dybt funderet, at vi kan lægge nye services ind på platformen, og det er et stærkt fundament at have, siger Paw Kristensen.

 

- Det er også vigtigt at have en organisation, der er skalerbar. Vi lever en trimmet tilværelse, hvor vi tænker over, hvad vi bruger pengene til. Vi er omkostningsbevidste, men det er ikke det samme som at spare, for jeg tror ikke på, man kan spare sig til overskud. Vi investerer i dygtige medarbejdere fra hele landet, IT, medarbejdervelfærd og marketing.

(Læs mere i kommende udgave af Transport Tidende).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com