Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk logistikfirma køber op i Norge

Søgeord:

26. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

608 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Brøndby-selskab styrker sig yderligere i Norden.

 

Brøndby-logistikfirmaet Link Logistics har købt det norske logistikfirma Tangen Logistics.

 

I en skriftlig meddelelse fremgår det, at købet af Tangen Logistics understøtter Link Logistics’ ambition om at styrke sin position i Norge, salgsorganisationen og det kommercielle tilbud til Link- og Tangen-kunder.

 

- Det er spændende tider. Vi ser frem til at udvide i Norge og byde Tangen velkommen i Link-familien. Vi har store forventninger til udviklingen i de kommende år og ser frem til at føre dem ud i livet. Ved at tilføje Tangen fordobler vi vores forretning i Norge, hvilket giver nye muligheder. Vi er glade for at bygge videre på partnerskaberne med Tangen-kunderne og fortsætte med at servicere vores kunder gennem en endnu stærkere organisation i Norge, siger Anders Martens, administrerende direktør i Link Logistics.

Tangen Logistics vil fortsætte driften som en Link-afdeling i Porsgrunn, Norge, under ledelse af nuværende filialchef Jan Peter Mathisen.

 

- Jeg er overbevist om, at Link er den rigtige virksomhed til at tage over og fortsætte det hårde arbejde, vi har demonstreret gennem de sidste 22 år. Link Logistics er en førende logistikpartner inden for transport- og logistikydelser med succesfulde aktiviteter verden over og kontorer i Danmark, Sverige, USA og her i Norge. Jeg er overbevist om, at deres erfaring og kompetencer vil sikre, at vores kunder fortsat får god service og kvalitet, siger Nils Christian Øvrum fra Tangen Logistics.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk