Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk logistikselskab på opkøb i New Zealand

Søgeord:

7. september 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

364 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overtagelse skal styrke positionen i Stillehavsregionen.

 

Danske Scan Global Logistics (SGL) køber den newzealandske speditionsvirksomhed Orbis Global Logistics med virkning fra 5. oktober.

 

Med opkøbet styrker SGL markant sin position i Stillehavsregionen og går målrettet efter betydelig vækst i de kommende år, lyder det.

 

Søren Madsen, administrerende direktør for Scan Global Logistics i Stillehavsregionen:

 

- I Orbis så vi straks et perfekt match med vores SGL-dna og en enestående mulighed for betydeligt at styrke vores position, hvilket gav en stærk platform for vores ambitioner i New Zealand. Under den fortsatte ledelse af Troy, Stephen og Stuart er jeg overbevist om, at vores virksomheds globale rækkevidde og styrker vil blive udnyttet fuldt ud og supplere Orbis' løsninger af høj kvalitet og markedsposition for at levere et endnu bedre værditilbud til vores eksisterende og fremtidige kunder, siger Søren Madsen.

Troy Hageman, direktør i Orbis, fortæller, hvordan opkøbet vil gavne kunderne:

 

- SGL-opkøbet af Orbis repræsenterer det næste kapitel i vores dynamiske vækst på det newzealandske marked. SGL passer perfekt til os på kulturelt plan. Det giver os også mulighed for at udnytte deres omfattende netværk og infrastruktur til at udvide inden for Stillehavsområdet og videre til fordel for vores kunder og personale. Orbis-teamet og direktører ser frem til vores næste kapitel med SGL, der fortsat fokuserer på at give vores kunder den service og pleje, de er vant til, og med den ekstra kapacitet, SGL bringer, siger Troy Hageman.

 

Orbis vil fortsætte under ledelse af stifterne.

 

Allan Melgaard, administrerende direktør i scan Global Logistics.

- Vi er begejstrede for, at Orbis slutter sig til vores familie, hvilket markerer endnu en vigtig milepæl i vores globale ekspansionsplaner. Stillehavsregionen er fortsat et centralt marked for SGL i de kommende år, hvor vi forventer betydelig vækst og ser en stærk efterspørgsel. Selvom vi deler en lignende forretningsmæssig tilgang, ser vi vigtigst af alt et perfekt match med vores virksomheds dna og de dyder, vi værdsætter. Vi er meget glade for at byde vores nye kolleger og kunder velkommen i vores familie, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com