Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk projektspeditør med nye luftfragt-kontorer i USA og Kina

Søgeord:

8. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

337 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Travlhed på verdensmarkederne hos Martin Bencher.

 

Martin Bencher Airfreight ekspanderer hurtigt og dækker nu tre kontinenter, hvilket betyder behov for mere lokal tilstedeværelse og direkte håndtering af kunder.

 

Derfor udvider selskabet nu med åbningen af et nyt kontor i Dallas, Texas med virkning fra 1. marts 2022. Kontoret fokuserer udelukkende på luftfragt og skal betjene hele USA.

 

Med en central beliggenhed midt i landet vil det nye luftkontor repræsentere både øst- og vestkystforsendelser uden at blive påvirket af tidsforskellen. For at overholde amerikanske regler for lufteksport ledes al lufteksport gennem dette kontor.

 

Det er Martin Benchers Jacob Poulsen, der har accepteret rollen som filialchef for kontoret i Dallas, mens han forbliver i stillingen som filialchef for kontoret i Long Beach, Californien. Han vil flytte for at sikre, at selskabets setup vil være i overensstemmelse med Martin Benchers DNA og yderligere udvikling. Derudover er Jonathan Foster udnævnt til Air Export Manager.

Desuden annoncerer Martin Bencher åbningen af et luftfragtkontor i Shanghai, Kina. Kontoret vil håndtere alle RFQ'er og luftfragtforsendelser i Kina, hvilket sikrer Martin Benchers levering af VIP-produkter og speciellast til kunderne. Lydia Li, som har stor erfaring med luftfragtspedition, er blevet udnævnt til afdelingsleder på Shanghai Airfreight-kontoret.

 

De to tiltag vil kombineres med Martin Benchers europæiske luftfragt-setup, der kontrolleres af Martin Bencher Airfreight Copenhagen. Initiativerne vil styrke Martin Benchers position og muligheder på luftfragtmarkedet, siger Peter Thorsø Jensen, administrerende direktør i Martin Bencher Group:

 

- De to nye kontorer er det næste skridt i at færdiggøre en global dækning af MB-projektluftfragt, der betjener vores kunder over hele verden. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk