Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Fragtmænd og Dao indgår samarbejde

Søgeord:

14. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

431 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Selskaberne vil styrke konkurrenceevnen på et konkurrencepræget transportmarked.

 

Danske Fragtmænd og pakkedistributøren Dao har indledt et samarbejde.

 

Formålet er ifølge selskaberne at styrke konkurrenceevnen på et stærkt konkurrencepræget transportmarked.

 

- Internethandlen er i vækst og har været det længe. Men det er ikke et marked, som Danske Fragtmænd tidligere har haft fokus på, fordi vores forretning primært er bygget til at håndtere forsendelser til erhvervslivet. Vi oplever dog i stigende grad, at vores kunder efterspørger one-stop-shopping. De ønsker en transportør, der kan løse det hele, både pakker til deres private kunder og forsendelser til erhvervslivet. Derfor har vi i et stykke tid arbejdet på at finde en samarbejdspartner, der kunne hjælpe os med at levere vores kunders forsendelser til de private modtagere, siger administrerende direktør i danske Fragtmænd, Jørn P. Skov.

At det bliver et samarbejde mellem Danske Fragtmænd og Dao, er ingen tilfældighed. Hos Dao er det nemlig forsendelser til erhvervslivet, der giver udfordringer, fortæller administrerende direktør Morten Villberg.

 

- Vi har både nuværende og potentielle kunder, der efterspørger leverancer til butikker og erhvervsdrivende. Den opgave kan vi i dag ikke løse, eftersom alle vores forsendelser bliver leveret om natten og i de tidlige morgentimer, hvor virksomheder og butikker er lukkede. Derfor kan vi med samarbejdet for det første udvide mange af vores nuværende kundeaftaler med erhvervsforsendelser, men vi kan samtidig også ramme et endnu bredere BtB-segment, som i mindre omfang tænker på Dao som potentiel transportør til erhvervslivet. Vi er derfor meget tilfredse med aftalen og de nye forretningsmuligheder, som den åbner for, siger Morten Villberg.

Danske Fragtmænd og dao har allerede testet samarbejdet på et par af Danske Fragtmænds kunder i Trekantområdet, hvilket er forløbet til stor tilfredsstillelse for alle parter. Virksomhederne er derfor nu klar til at tilbyde løsningen til de øvrige kunder og forventer, at der vil være stor interesse for de muligheder, som samarbejdet skaber, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk