Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DANX overtager Source Logistics

Søgeord:

3. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

254 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Source Logistics er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger.

 

DANX har opkøbt 100 procent af aktierne i Source Logistics A/S med virkning fra 1. december 2020. Source Logistics er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger, og vil betyde en forstærkning af DANX’s produktportefølje.

 

DANX og Source Logistics har også et godt kulturelt match, hvor det for begge selskabers vedkommende altid handler om at give kunderne den højeste mulige kvalitet.

 

Det skriver DANX i en pressemeddelelse.

 

DANX er i dag den foretrukne transportpartner inden for in-night logistik i Skandinavien og Baltikum. Vores kerneområde er distribution af reservedele, og vi tilbyder derudover en række specialiserede lager- og logistik-ydelser. Med købet af Source Logistics A/S tager DANX et vigtigt skridt mod at styrke vores ekspertise inden for lageraktiviteterne.

Thomas Wad, Chief Transformation Officer i DANX udtaler:

- Source Logistics er et virkelig godt match for os. De komplementerer DANX’s produktportefølje med deres fokus på tidskritiske og tekniske lagerløsninger, og så kan deres operation håndtere ikke-standardiserede logistik-løsninger. Jeg ser derudover et godt match i forhold til kultur og værdier i selskaberne, hvor kunden er i centrum, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en succesfuld integration.

 

Jacob Johnsen, der er Direktør i Source Logistics fortæller:

- Vi ser frem til at blive en del af DANX. Jeg er overbevist om, at vores fælles kundskaber inden for lagerlogistik og vores fokus på intelligente og fleksible IT-løsninger vil give vores kunder store fordele.

DANX investerer løbende i udviklingen af vores tidskritiske services, så vi også i fremtiden kan levere de bedste løsninger til vores kunder – opkøbet af Source Logistics er en del af denne investeringsstrategi. /Smir

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk