Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DB Schenker åbner ny terminal i Italien

Søgeord:

22. oktober 2021  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

385 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal forbinde mere end 20 europæiske industricentre med Verona i Italien.

 

DB Schenker i Italien har taget en helt ny logistikterminal i Italien i brug. Den afløser en 25 år gammel terminal i Verona i det nordlige italien.

 

Den nye termianal har et omlastningsareal på 40.000 kvadratmeter og er udstyret med 60 porte. Det forventes, at der hver uge vil afgå 500 lastvognstog fra den nye terminal, der er placeret i logistikparken Interporto.

 

Terminalen vil fungere som knudepunkt på DB Schenkers trafikker mellem Italien og Tyskland, Frankrig og Østrig.

 

Konstruktionen af den nye omlastningsterminal  i Verona var et meget vigtigt projekt for os, og det er spændende at se det endelig afsluttet, sagde Francesca Tommasini, er er ansvarlig for erhvervsudvikling i bystyret i Verona.

- Vores hovedmål er at give vores kunder den bedst mulige support med vægt på den løbende forbedring af kvaliteten, hastigheden og fleksibiliteten i de tjenester, vi tilbyder. Anlægget blev designet med stor omhu og blik for detaljer, der er med til at give medarbejderne et behageligt og miljøvenligt arbejdsmiljø, både på lageret og på kontorer.

 

Bæredygtighed

Ikke kun de bedste teknologier og materialer blev brugt i konstruktionen af det nye, topmoderne anlæg, men bæredygtighed blev også overvejet.

 

Ifølge BREEAM -vurderingen blev den nye bygning således certificeret med "meget god", hvilket betyder, at den opfylder meget høje miljøstandarder. For at forhindre spild af værdifulde ressourcer som vand er der oprettet et regnvandssystem til toiletter og kunstvanding af grønne områder. Anlægget er også udstyret med solcellemoduler. Belysningssystemet er designet på en sådan måde, at det sparer energi - det tænder kun i de lokaler, der rent faktisk bruges af medarbejderne.

Terminalen

Bygningen, der blev opført med en enkelt bue og derfor uden søjler, dækker et areal på cirka 7.500 m2. Et væsentligt træk ved lejren er, at den kan bevæge sig frit og uden forhindringer, hvilket muliggør og optimerer cross-docking-aktiviteter for import- og eksportvirksomheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk