Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS kører på skinner

Søgeord:

18. januar 2022  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

427 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rederiet øger den multimodale forretning i Trieste og fortsætter høj vækst.

 

DFDS multimodale forbindelse mellem Trieste i Italien og Nordeuropa er vokset markant de sidste par år. I perioden 2018-2020 steg antallet af intermodale enheder med hele 56 procent. I det seneste år har DFDS formået at øge antallet af fragtenheder, der går gennem Samer Seaports-terminalen i Trieste med yderligere 34 procent.

 

Det skriver DFDS A/S i en pressemeddelelse.

 

Klimavenlige løsninger

DFDS forklarer den kraftige vækst med øget interesse hos fragtkunderne for mere bæredygtige transportløsninger.

Videre transport med tog fra Trieste udgør nu omkring halvdelen af de fragtenheder, der ankommer til Trieste af søvejen.

 

Det betyder, at DFDS opnår en gennemsnitlig reduktion af CO2-udledningen på strækningen Trieste til Køln på 75 procent ved at fragte godset med tog i stedet for på lastbil.

- Vi er glade for at se udviklingen i enheder, der ankommer og afgår med tog, da dette er en central del af DFDS’ strategi, siger viceadministrerende direktør for Trieste Terminal, Emil Hausgaard og fortsætter:

 

- Flytning af enheder med jernbane er fortsat afgørende for en effektiv brug af den begrænsede plads, vi har i Trieste og til at vækste færgeforretningen. Miljømæssig bæredygtighed er fremtiden. Derfor sigter vi mod at hjælpe med at gøre det muligt for intermodale transporter til og fra Trieste at vokse endnu mere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk