Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS logistikdivsion på opkøb i Sverige

Søgeord:

4. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

773 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DFDS Logistik overtager alle aktiver i GA Åkerierna.

 

 

DFDS A/S Logistik-division har indgået en aftale om overtagelse af alle aktiver i GA Åkerierna. Opkøbet skal styrke DFDS A/S position på det svenske marked og sikre bedre muligheder for ekspansion ind i nye logistiksegmenter.

 

Det skriver DFDS A/S i en pressemeddelelse.

 

GA Åkerierne er lokaliseret i Hjälteby i Sverige. Aktiverne som DFDS A/S har erhvervet omfatter køretøjer, medarbejdere og kundekontakter.

 

Siden 1948

GA Åkerierna er en familiedrevet virksomhed, der blev etableret i 1948 af Gustav Berndtsson - far til Lars Berndtsson, der i dag leder virksomheden.

 

GA Åkerierne har 19 ansatte og råder over 20 lastvogne, samt nær ved 90 tailere, chassiser og dollyer.

Virksomheden er ifølge DFDS Logistik-division kendt for at udvikle og pleje langsigtede samarbejder med fokus på tryghed og sikkerhed for både kunder og kolleger.

- Denne aftale vil forbedre og udvide vores virksomhed i Sverige, hvor vi vil være i stand til at konsolidere vores nye tilføjelser med de eksisterende aktiviteter. Vi vil udvide rækken af tjenester for at gå ind i nye segmenter og sikre, at vi er i stand til at opfylde vores nye kontrakt med Volvo Cars, siger Henrik Ageflod, direktør, Logistics Services, der underskrev købet med Lars Berndtsson som på billedet.

 

- GA Åkerierna er i god form, og dets forretning er et godt match for vores lokale vognmandsfirma. Derudover har Lars i nogen tid ønsket at træde tilbage, og denne transaktion vil give ham mulighed for det. Vi glæder os til at tage over og tage os godt af vores nye kollegaer samt opbygge en endnu stærkere forretning, udtaler Niklas Andersson, EVP & Head of Logistics Division.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk