Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DFDS overtager stor erhvervsgrund i Trekantområdet

Søgeord:

25. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

637 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rederiet vil skabe integreret logistikløsning med ny grund i Fredericia.

 

Fredericia Kommune har netop solgt en cirka 110.000 kvadratmeter stor grund i Dronningens Kvarter til rederiet DFDS.

 

På grunden vil DFDS etablere nyt lager- og logistikcenter.

 

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Fredericia kommune. DFDS har i dag en stor kundekreds i Jylland og med opkøb af grunden i Fredericia og planerne om at opføre et lager med en anselig kapacitet ser vi frem til at kunne skabe en integreret logistikløsning og udvikle den service, vi kan tilbyde vores kunder, siger chef for ejendomsudvikling i DFDS, Stefan Renberg Bidstrup.

 

Fredericia Kommune arbejder aktivt med at tiltrække virksomheder til kommunen. Det sker blandt andet ved at have et godt udbud af erhvervsgrunde.

- Det er rigtig godt, når vi kan tiltrække virksomheder, der ser potentialet i Fredericia. Vi har mange styrker, og når vi sætter dem i spil, så kan vi tiltrække landets største virksomheder. Det er jeg stolt af. Det kaster både aktivitet og arbejdspladser af sig. Jeg vil gerne takke DFDS for et rigtig godt forløb indtil nu, og glæder mig til det fortsatte samarbejde, siger borgmester Steen Wrist.

 

DFDS driver allerede aktiviteter i Fredericia i dag, via deres ro/ro-færger med to ugentlige afgange til Østersø-regionen fra Fredericia havn.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk