Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL bygger videre på stærkt åbningskvartal

Søgeord:

11. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Løftede koncernomsætningen i Q2 med en femtedel.

 

For logistikkoncernen Deutsche Post DHL Group er coronakrisen overstået, og selskabet begynder i stedet at drage nytte af den stigende verdenshandel og det fortsatte boom i e-handelsindustrien.

 

I årets andet kvartal bygger koncernen således oven på det stærke åbningskvartal for året med en stigning i koncernomsætningen mod Q2 2019 på 22,2 procent til 19,5 mia. euro. Driftsresultat steg til 2,1 mia. euro fra 912 mio. euro. Nettoresultatet blev mere end fordoblet til 1,3 mia. euro.

 

- Efter at den globale økonomi havde oplevet en hidtil uset nedgang sidste år, yder alle vores divisioner nu et afgørende bidrag til at fremskynde genopretningen af den globale handel. Hele vores team klarede sig glimrende i et miljø, der forblev udfordrende, hvilket gjorde det muligt for os at opnå et fremragende kvartalsresultat, siger Frank Appel, administrerende direktør for Deutsche Post DHL Group.

Finansdirektør i Deutsche Post DHL Group, Melanie Kreis:

 

- Efter mere end et år ind i Covid-pandemien har e-handel oplevet en strukturel vækst, og forsendelsesmængderne nåede et væsentligt højere niveau. Samtidig drager vores forretning fordel af en genopblussen i virksomhedens kundeaktiviteter. Baseret på en markant øget efterspørgsel efter logistikløsninger er alle divisioner i stand til at udnytte deres netværk mere effektivt end nogensinde før. Således har vi en fremragende position til at vokse yderligere rentabelt i fremtiden med målrettede investeringer i vores kerneforretning og digitalisering, siger Melanie Kreis. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com