Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL etablerer ny gateway i München-lufthavn

Søgeord:

29. juni 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

196 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt byggeri repræsenterer investering på ½ mia. kr.

 

DHL Express Germany og München Lufthavn har indgået ny aftale om etableringen af en ny fragtbygning i München Lufthavn. Bygningen etableres på den lokation, der i øjeblikket danner ramme om to parkeringspladser.

 

Bygningen får et brutto gulvareal på cirka 8.000 kvadratmeter, og byggeriet repræsenterer en investering på 70 mio. euro – cirka 522 mio. kr.

 

DHL Express planlægger, bygger og driver den nye bygning, og selskabet leaser området af München Lufthavn. Den nye bygning forventes at stå klar til drift i 2022.

 

I øjeblikket lejer DHL Express sig ind i det eksisterende cargo center i München Lufthavn. Den kommende fragtbygning bliver seks gange større end DHL’s nuværende plads i lufthavnen.

Mangler kapacitet

I de senere år har DHL Express noteret en betragtelig stigning i import- og eksportvolumenerne i München, siger Markus Reckling, managing director i DHL Express Germany:

 

- Den eksisterende bygning kunne ikke følge med væksten. Efter modernisering og udvidelse af vores servicecenter i Unterschleißheim for 13 mio. euro sidste år er etableringen af vores nye gateway i lufthavnen det næste skridt i infrastrukturplanen, hvormed vi klart bekræfter vores tilstedeværelse i München regionen. Selv i den nuværende svære økonomiske situation fortsætter vi med systematisk at investere i service til kunderne, hvilket er vores højeste prioritet, siger Markus Reckling.

 

Den nye hub vil få direkte adgang til airside og to PUD – ”Pick-Up and Delivery” – fingre. Op mod 65 køretøjer kan håndteres ad gangen.

Jost Lammers, administrerende direktør i Munich Airport:

 

- Særligt i disse svære tider for luftfarten sender dette et vigtigt signal og er et stærkt bevis på tillid til München som erhvervsområde. DHL Express’ øgede engagement vil gøre vores profil skarpere som logistiklokation og skabe betydelig stimulering af luftfragttrafikken, siger lufthavnens direktør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com