Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL handler ind i Australien

Søgeord:

29. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

274 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Supply Chain køber Glen Cameron Group.

 

DHL Supply Chain køber det australske logistikselskab Glen Cameron Group, der har specialiseret sig inden for vejgodstransport og kontraktlogistik. Selskabet råder over en flåde på 1.000 trækkere og trailere og beskæftiger cirka 820 medarbejdere i Australien.

 

Ifølge DHL vil købet styrke selskabets position på det australske vejfragtmarked og skabe en af de største logistikvirksomheder i landet med en samlet omsætning på over 670 mio. euro.

 

- I betragtning af DHL Supply Chains fortsatte enestående præstation investerer vi strategisk for yderligere at facilitere vores accelererede vækst og opfylde vores kunders nuværende og kommende behov. Derfor er jeg glad for, at vi køber denne markedsledende transportvirksomhed i Australien, hvilket gør os til den klare leverandør af valg på et betydeligt logistikmarked, siger Oscar de Bok, administrerende direktør i DHL Supply Chain.

Glen Cameron, stifter og bestyrelsesformand i Glen Cameron Group:

 

- Siden vi grundlagde Glen Cameron Group for 47 år siden og i løbet af de sidste fem årtier, har vi opbygget en succesfuld, mangfoldig og robust forretning. Hvad der begyndte som en 8-tons lastbil i 1975, har udviklet sig til at være en af Australiens største transport- og logistikvirksomheder. Sammen med DHL kan vi tage vores forretning til næste niveau, siger han.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk