Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL samler 3 Wien-hubs til 1

Søgeord:

14. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

533 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny topmoderne logistikhub i Vienna Airport.

 

DHL åbner ny topmoderne logistikhub i Wien-lufthavnen Vienna Airport, der skal fungere som strategisk hub for Østrig og Østeuropa og således er endnu en tilføjelse til DHL Global Forwarding, Freights globale netværk.

 

Indtil nu har DHL drevet logistik fra tre forskellige lokationer i Wien-området, der altså nu samles til én.

 

- Med vores nye logistikhub i Vienna Airport løfter vi de bedste synergier mellem DHL Global Forwarding og DHL Freight. Hubben tilføjer endnu en vigtig logistikhub til vores globale transportnetværk, som vi bruger til at servicere over 220 lande og territorier, siger Tim Scharwath, administrerende direktør i DHL Global Forwarding, Freight.

 

Logistikhubben omfatter to fragtterminaler på hver 12.000 kvadratmeter - fordelt på 5.000 kvadratmeter til DHL Global Forwarding og 7.000 kvadratmeter til DHL Freight – samt 3.500 kvadratmeter kontorområde.

- Vores langsigtede mål er at blive markeds- og kvalitetsledende i europæisk vejtransport, hvilket er derfor, vi fortsætter med at investere i udvidelsen og den yderligere udvikling af vores transport- og stykgodsnetværk. Vi har allerede et af Europas tætteste terminalnetværk. Den nye hub i Vienna Airport er endnu et vigtigt skridt i den retning, siger Uwe Brinks, administrerende direktør i DHL Freight.

 

Hubben bliver arbejdsplads for 250 medarbejdere. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk