Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DHL udvider ved Limfjorden

Søgeord:

7. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1625 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DHL udvider afdeling i Aalborg og flytter på Aalborg Havn.

 

Transportkoncernen DHL er vokset markant i Nordjylland de seneste år. Nu flytter DHL Global Forwarding i Aalborg i større lokaler på Aalborg Havn.

 

Der er travlt i DHL. Det generelle aktivitetsniveau i samfundet har været stigende de seneste år, og samtidig øger DHL markant sine markedsandele. Det gælder ikke mindst DHLs aktiviteter i Nordjylland, hvor antallet af medarbejdere nu er steget til mere end 60.

 

DHLs nordjyske regionskontor har i en lang årrække ligget på Mineralvej i Aalborg. Her har både DHL Freight og DHL Global Forwarding til huse. DHL Freight står for transport af gods på landevej, intermodal transport og lagerservice, mens DHL Global Forwarding håndterer luftfragt, kurér og søfragt. Derudover håndterer begge selskaber projekttransporter, fx vindmøllevinger.

Nu er DHL vokset så meget i regionen, at kontor og lager på Mineralvej ikke længere giver plads til vækst. Derfor flyttes det ene ben – DHL Global Forwarding – nu til nye og større lokaler på Langerak på Aalborg Havn:

 

- Vi har en klar strategi om, at vi vil være tæt på kunderne. Derfor prioriterer vi vores nordjyske regionskontor i Aalborg særdeles højt, forklarer Flemming Jacobsen, der er adm. direktør for DHL Global Forwarding i Denmark, og fortsætter:

 

- Vi har været glade for vores nuværende placering på Mineralvej, men har også i flere år været bevidste om, at væksten på et tidspunkt ville blive begrænset af vores nuværende lokalitet. Derfor har vi nu indgået en god lejeaftale med Aalborg Havn om overtagelse af bygningerne på Langerak 28 i Aalborg Øst.

Tæt på Grønlandstrafikken

Flemming Jacobsen siger supplerende, at DHL Global Forwarding får stor gavn af at blive placeret tæt på containerterminalen, hvor al transport til Grønland foregår fra. Samtidig kan DHL Freight, der er mere afhængig af motorvejssystemet, bevare sin nuværende placering tæt på E45.

 

Michael Due Nielsen, Head of Nordics og filialchef hos DHL Freight i Aalborg udtaler:

 

- Tilgangen til E45 og dermed regionens kunder har været afgørende for DHL Freight’s beslutning om fortsat at blive på Mineralvej i Aalborg. Fokus er fortsat at fastholde den vækst, som DHL Freight de senere år har gennemgået i Skandinavien og på de kontinentale markeder. DHL Freight’s distribution og lagerhotel vil i den forbindelse få tilført yderligere plads til at kunne håndtere markedets fortsatte udvikling. Samarbejdet og synergierne med DHL Global Forwarding fortsætter uforandret, og jeg er sikker på, at DHL samlet set styrkes til glæde for vore kunder og personale.

DHL’s nye bygninger på Langerak har hidtil huset Carlsbergs depot og kontor i Nordjylland, og her får DHL 2.000 kvadratmeter lager og 200 kvadratmeter kontor:

 

- Vi får fordoblet vores lagerkapacitet, og det giver os blandt andet mulighed for at optimere vores arbejdsgange endnu mere. Vi får blandt andet bedre plads til at pakke vores containere til Grønland. Derudover giver de nye faciliteter os også mulighed for at tilbyde lagerløsninger til vores kunder, der ønsker opbevaring i en kortere eller længere periode, fortsætter Henrik Spelmann, der er filialchef i Aalborg for DHL Global Forwarding.

 

Henrik Spelmann og hans godt 20 kolleger er allerede i gang med at indrette de nye lokaler, og fra 2. januar 2019 er alt i fuld drift fra den nye adresse. Det glæder ikke mindst commercial manager Jeppe Faber fra Aalborg Havn:

- DHL er en stor samarbejdspartner for os – ikke mindst i relation til Grønlandstrafikken. Derfor glæder det os, at vi har kunnet finde egnede bygninger her på Langerak, der både imødekommer behovet for kontorarbejdspladser og lager. Nu glæder vi os meget til at få DHL helt på plads, og at udvide samarbejdet i de kommende år, slutter han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk