Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI vil have trafikal masterplan

Søgeord:

1. oktober 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

180 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal have fokus på grøn, grænseoverskridende infrastruktur.

 

Michael Svane, direktør i DI Transport, opfordrede på Connect 2018 i Hirtshals landspolitikerne til at få lavet en trafikal masterplan for dansk infrastruktur, der både er grøn og ser ud over grænserne.

 

- I Norge og Sverige har de nationale transportplaner, der også har fokus på grænseoverskridende infrastruktur. Vores politikere bør også indtænke grænseoverskridende infrastruktur i en trafikal masterplan, for et nationalt fokus er ikke meget værd, hvis det ikke kobles til det internationale, sagde Michael Svane og fortsatte:

 

- Men det er også afgørende, at en trafikal masterplan også orienteres mod den grønne omstilling. Derudover ønsker vi, at der satses på trafikknudepunkter – havne, lufthavne og terminaler – og vi mener også, at en tredje Limfjordsforbindelse bør være en del af en trafikal masterplan, sagde DI-direktøren.

- Nå vi gerne vil alt det, er det ikke fordi, vi ønsker at plastre landet til i asfalt, men fordi det er afgørende, at vi har en sammenhængende infrastruktur, der udvikler sig, for det 3er en forudsætning for vores velfærdssamfund, sagde Michael Svane.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk