Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dobbelt kvartpalleløfter fra Logitrans

Søgeord:

25. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

205 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny speciel løsning gør det muligt at håndtere to kvartpaller på en gang.

 

»Nu kan du håndtere to kvartpaller på samme tid - og tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på EURO-pallen – nemt og ubesværet.«

Sådan indleder Logitrans A/S præsentationen af en ny kvartpalleløfter.

 

Ifølge den danske producent af materialehåndteringsudstyr har den nye kvartpalleløfter en løftekapacitet på 200 kg. På grund af den ene lange gaffel er det muligt for dig at håndtere to kvartpaller på samme tid.

 

Det gør arbejdet mere effektivt og øger produktiviteten.

 

En anden – angiveligt unik – egenskab er, at den specielle palleløfter kan løse udfordringen med at tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på EURO-pallen. Her er man normalt bliver nødt til at flytte EURO-pallen for at kunne tage kvartpallen fra den anden side.

- Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter, DLQ200, er et meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en EUR-palle - og transportere dem til det ønskede sted i f.eks. supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S.

 

DLQ200 er ifølge Logitrans meget manøvredygtig og kan bruges overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb. Hjulene giver en behagelig og lydløs kørsel – og skåner gulve og fliser på virksomheden.

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk