Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV bygger ny stor lagerfacilitet på Sjælland

Søgeord:

12. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1997 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt 150.000 kvadratmeter stort lagerkompleks bliver DSV’s største logistikhub i Norden.

 

DSV A/S har i en pressemeddelelse oplyst, at selskabet anlægger en ny logistikhub tæt på hovedkvarteret i Hedehusende. Med en central placering på Sjælland bliver det projekterede lagerkompleks på over 150.000 kvadratmeter DSV’s største hub i Nordeuropa

Logistikknudepunktet skal angiveligt skabe det, DSV kalder ”fremtidens indgang til Skandinavien.”

 

Byggeriet er i fuld gang

Byggeriet af det nye kompleks, der kommer til at ligge få hundrede meter fra DSV’s hovedkontor, er godt i gang, og den første af i alt fire projekterede lagerbygninger forventes allerede klar til brug i starten af 2020.

 

Nikolaj Meyland-Smith, der er direktør for DSV Solutions lagre i Danmark, siger om det projekterede byggeri:

 

- Det her bliver rigtig stort, og vi gør alt for at tænke det smart lige fra start. Fordi vi bygger nyt og får en masse plads, har vi en helt unik mulighed for at skræddersy 3PL-løsninger og indrette lagerplads efter konkrete behov og i tråd med tidens avancerede logistik trends inden for forskellige segmenter.

Plads til stordriftsfordele

Mens der bygges, undersøger Nikolaj Meyland-Smith og DSV Solutions nu markedet for nye innovative og automatiserede løsninger, der skal skabe de vigtige stordriftsfordele.

 

- Det her nye ’site’ bliver topmoderne og optimeret på alle fronter. Når vi får al den ledige plads, er det ikke nok, at vi kan skræddersy 3PL-løsninger efter kundebehov, fortæller Nikolaj Meyland-Smith og uddyber:

 

- Med over 150.000 m2 til rådighed skal vi ind og levere de mest omkostningseffektive løsninger, så vores kunder opnår den højst mulige produktivitet. Og det gør vi ved at udnytte lagerets enorme størrelse og hente synergieffekter i vores brug af ressourcer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com