Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV fylder Kina-tog mod Europa

Søgeord:

14. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

716 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Selskabet betragter DSV-tog som ”milepæl”.

 

DSV har fået adgang til et fuldt tog med 41 containere, der går fra Kina til Europa. ”DSV-toget” forlod Wuhan den 19. januar og har nu færdiggjort sin jomfrurejse mod Europa.

 

Det skriver DSV i selskabets nyhedsbrev.

 

Tine Jørgensen, product manager på DSV’s banetransport:

 

- Det her er rigtig spændende i forhold til vores løbende udvikling på banetransport mellem Kina og Europa. Vi har fået en størrelse i markedet, hvor vi kan fylde hele tog. Dette betyder blandt andet, at vores kunder kan regne med os i de perioder, hvor der er knap kapacitet i markedet som for eksempel ved kinesisk nytår.

 

DSV ønsker at være førende leverandør på jernbanetransport, lyder det fra Tine Jørgensen, der mener, at et tog fyldt med DSV-containere er et godt skridt i den retning, idet det afspejler en stor købekraft ind på markedet samt en sikring af den nødvendige kapacitet til kunderne.

- Banetransport har i DSV-regi været en alternativ løsning til både søfragt og luftfragt, men fordi banetransport på mange måder er optimal til den interkontinentale transport mellem Kina og Europa, og vi kan tilbyde alt lige fra FCL og LCL til mere komplekse konsolideringskoncepter i forbindelse med ordrer fra flere leverandører, vokser vi hele tiden og er blevet den foretrukne løsning for visse kunder og brancher, siger hun.

 

Ifølge DSV drives hele ”DSV-tog” fra Kina til Europa som et pilotprojekt og kommer ikke til at påvirke de ellers fastlagte afgangstider og ankomsttider for FCL og LCL til Danmark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk