Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV hedder igen DSV

Søgeord:

9. september 2021  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

576 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vedtager navneændring, nyt bestyrelsesmedlem og udvidelse af aktiekapitalen.

 

Som ventet har den ekstraordinære generalforsamling i DSV Panalpina A/S i går onsdag vedtaget, at speditions- og logistikgiganten dropper Panalpina fra navnet, så koncernen igen hedder DSV A/S.

 

Efter opkøbet af schweiziske Panalpina ændrede DSV A/S i september 2019 navn til DSV Panalpina A/S. Et skridt som skulle gøre opkøbet lettere for Panalpinas ansatte. Men med opkøbet af Global Integrated Logistics (GIL) fandt DSV’s ledelse, at der var behov for at samle koncernen under DSV A/S, da det ikke var fair over for medarbejderne i nye opkøb, at man bibeholdt Panalpina-navnet.

 

DSV Panalpina A/S bibeholdes dog som et binavn.

Ny medejer

På den ekstraordinære generalforsamling blev Tarek Sultan Al-Essa medlem af bestyrelsen. Han repræsenterer det kuwaitiske investeringsselskab Agility, der solgte GIL til DSV. Som et led i betalingen har Agility modtaget DSV-aktier svarende til omkring otte procent af aktiekapitalen.

Tarek Sultan Al-Essa repræsenterer Agility i DSV’s bestyrelse

 

Grønt lys for aktieudvidelse

Den ekstraordinære generalforsamling godkendte også planen om en udvidelse af aktiekapitalen i DSV A/S. Der er tale om en udstedelse af nye aktier med en nominel værdi på op til 48 mio. kroner.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk