Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV indstiller al aktivitet i Ukraine

Søgeord:

25. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

314 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DSV meddeler, at selskabet indstiller alle aktiviteter i Ukraine.

 

På grund af den aktuelle situation i Ukraine har landet indført militær undtagelsestilstand her til morgen. På den baggrund har DSV indstillet alle aktiviteter i landet indtil videre.

 

Det skriver DSV i en meddelelse til kunderne.

 

"Driftsophøret dækker hele Ukraine. For at undgå unødvendige risici og for at beskytte vores medarbejdere forbliver alle DSV-kontorer lukket på ubestemt tid".

 

Hele regionen ramt

DSV forventer, at den seneste udvikling i Ukraine vil udgøre betydelige drifts- og kapacitetsudfordringer for hele regionen, inklusive Rusland, og for alle transportformer. Hvis situationen forværres, kan jernbanetrafikken mellem Kina og Europa blive forstyrret og international lufttrafik forstyrret. Eventuelle sanktioner kan også føre til alvorlige handelsrestriktioner.

 

Situationen i Ukraine betragtes som force majeure og påvirker allerede DSV's aktiviteter i andre lande i regionen.

Al lufttrafik til og fra Ukraine er allerede indstillet, og det forventes, at andre transportformer også vil blive påvirket af situationen. Derudover er lastbilkapaciteten i regionen blevet påvirket af den strenge grænsekontrol, og ukrainske statsborgere, der arbejder som lastbilchauffører eller i andre roller i forsyningskæden i hele Europa, forsøger at vende hjem uden forsinkelse.

 

  /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk