Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV lancerer Green Logistics

Søgeord:

10. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

367 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Koncernen vil bidrage til den grønne omstilling af transportsektoren.

 

DSV vil være blandt dem, der går forrest for at drive den grønne omstilling af sektoren.

 

Sådan lyder det fra transportkoncernen, der i tråd med egne forpligtelser til Science Based Targets-initiativet, som blev fastsat i 2020, nu lancerer Green Logistics – en række bæredygtige transport- og logistikløsninger, som skal være med til at nedbringe udledningen af drivhusgasser for DSV’s kunder. Green Logistics-løsningerne henvender sig til alle størrelser virksomheder over hele verden og dækker alle transporttyper, lyder det.

 

Green Logistics omfatter fire skræddersyede løsninger: CO2-rapportering, design og optimering af grønne forsyningskæder, bæredygtige brændstoffer på alle transporttyper samt klimakompensation. Formålet med løsningerne er, at de skal være med til at hjælpe kunderne med at nedbringe deres CO2-udledninger fra transport på en skånsom måde for deres forsyningskæder.

- I DSV er vi fast besluttede på at støtte den grønne omstilling af vores branche, og som verdens tredjestørste transport- og logistikvirksomhed tager vi vores ansvar alvorligt. Vi er klar til sammen med alle vores samarbejdspartnere og kunder at kæmpe for at nedbringe udledningen af drivhusgasser og dermed forsøge at reducere de negative konsekvenser af klimaforandringerne. Med vores Green Logistics-løsninger kan vi blandt andet analysere transportaktiviteter og rådgive vores kunder til at gentænke deres forsyningskæder samt hjælpe dem med at indrette denne del af deres forretning mere bæredygtigt, siger administrerende direktør i DSV, Jens Bjørn Andersen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk