Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DSV udvider hovedkvarter

Søgeord:

17. december 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1672 gange

Læses i øjeblikket af:

1

10.000 nye kvadratmeter til 450 medarbejdere.

 

Efter nytår påbegynder etableringen af udvidelsen af DSV’s hovedkvarter i Hedehusene.

 

Det er entreprenørvirksomheden MT Højgaard, der har fået ansvar for udvidelsen, der skal opføres i forlængelse af det eksisterende domicil og bliver på 10.000 kvadratmeter nybyggeri i fire etager samt kælder, samlet med plads til 450 nye arbejdspladser.

 

- Med udvidelsen samler vi flere af vores aktiviteter i Hedehusene og tilsikrer samtidig, at disse i fremtiden kan håndteres fra vores hovedkontor i en meget tidssvarende og flot tilbygning, som vi glæder os til at tage i brug. Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed i udførelsen, og tilbudsforløbet har bekræftet os i, at MT Højgaard er den helt rigtige samarbejdspartner, siger Brian Winther Almind, executive vice president, Group Property i DSV A/S.

Udvidelsen skal indeholde fire etager og kælder, hvor de fælles aktiviteter er placeret i stueplan og fløje med åbne kontoretager oppe. Der bliver blandt andet etableret konferencerum, atrium, fitness- og gymnastikrum med omklædningsfaciliteter og ekstra siddepladser i forbindelse med kantinen. En vigtig kvalitet for huset er kontakten mellem ude og inde, og miljøerne omkring arbejdspladserne får panoramaudsigt over omgivelserne. Desuden får medarbejderne mulighed for at holde pauser og uformelle møder på større grønne terrasser i et nyt gårdrum, lyder det.

 

- Vi har haft en rigtig god dialog med DSV i det forudgående forløb og ser frem til at fortsætte samarbejdet om udvidelsen af domicilet i Hedehusene. Vi har gennem årene bygget adskillige domiciler og betragter det som et af vores vigtige forretningsområder. Vi ser frem til at fortsætte den hidtidige succes indenfor området i samarbejde med DSV, siger Martin Palmquist, direktør i MT Højgaard.

Arbejdet med at opføre den nye tilbygning går i gang i januar 2019 og forventes afsluttet i sommeren 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com