Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ekstraordinær DSV-generalforsamling

Søgeord:

4. september 2019  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

2046 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt navn og nye bestyrelsesmedlemmer efter opkøb på dagsordnen.

 

Transport Tidendes læsere kunne allerede i midten af august læse, at DSV A/S planlægger en navneændring til DSV Panalpina A/S.

 

Nu er navneændringen på på dagsordnen for den ekstraordinære generalforsamling, der afholdes 24. september i koncernhovedkvarteret i Hedehusene.

 

Det fremgår af en selskabsmeddelelse fra DSV A/S.

 

Det er overtagelsen af schweiziske Panalpina, der er årsagen til den ekstraordinære generalforsamling. I midten af august – i forbindelse med fuldførelsen af Panalpina-opkøbet – oplyste DSV A/S, at det var planen at ændre navn til DSV Panalpina A/S.

 

»Efterhånden som integrationen skrider frem, vil alle datterselskaber og operationelle aktiviteter dog forenes under DSV-navn og –mærke,« hed det i en selskabsmeddelelsen i midten forrige måned.

Ud over navneændringen skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem, og DSV’s ledelse vil også bede aktionærerne give grønt lys til en udvidelse af aktiekapitalen.

 

DSV vil ifølge forslaget om navneændring forsat beholde DSV A/S og De Sammensluttede Vognmænd af 13.7-1976 A/S som binavne.

 

DSV’s ledelse foreslår, at Beat Walti som nyt medlem af bestyrelsen. Beat Walti støttes af Ernst Göhner Foundation, der var storaktionær i Panalpina og som nu ejer 10,72 procent af aktiekapitalen i DSV A/S. Beat Walti er født i 1968, er Dr. Jur og advokat og partner i Wenger & Vieli Ltd, og er bestyrelsesformand i Ernst Göhner Foundation.

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk