Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Elgiganten med ny hub i Taulov

Søgeord:

17. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

422 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Elektronikkæden bliver en del af det moderne lager- og logistikcenter i Trekantområdet.

 

Elgiganten åbner 15. september en logistik-hub på 2.000 kvadratmeter i Taulov Dry Port ved Fredericia. Med indgåelse af lejeaftalen med Taulov Dry Port kan Elgiganten se frem til at blive en del af et topmoderne lager- og logistikcenter, hvor flere store retail- og fødevarevirksomheder samt logistikvirksomheder i løbet af 2021 har placeret deres lager og distribution i de nyopførte lagerbygninger.

 

Siden færdiggørelsen af de første 60.000 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri i starten af 2021 har efterspørgslen været særdeles stor. For at imødekomme den stigende efterspørgsel fra markedet er næste store udvidelse på 60.000 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri under planlægning til færdiggørelse ultimo 2022.

Central beliggenhed

Beliggenheden centralt i Trekantområdet tæt på motorvejsnettet betyder, at Elgiganten fra deres nye lager kan optimere logistikken i forhold til kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, lyder det.

 

- Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser. Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer. Vi ser meget frem til at blive en del af Taulov Dry Port, siger Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten.

Taulov Dry Port udvikles i et joint-venture mellem ADP A/S og PFA, og de to parter har store ambitioner om at skabe markedets mest innovative lager- og logistikbyggerier med Danmarks bedste beliggenhed. Kunderne får adgang til fleksible lagerløsninger med mulighed for enten selv eller via eksterne partnerskaber at drive lager og distribution.

 

Kendetegnet for de nyopførte lagerenheder er, at der er stor loftshøjde, moderne faciliteter og gode tilkørselsforhold fra motorvejsnettet.

 

- Et stigende behov for en effektiv logistikkæde og øgede krav til forbedring af virksomheders klimamæssige aftryk har sat sit præg på efterspørgslen hos os. Vores lagerkoncept har ramt plet i forhold til kundernes krav til beliggenhed og indretning. Vi ser meget frem til samarbejdet med Elgiganten og byder dem velkommen i Taulov Dry Port, siger Jesper Gemmer, administrerende direktør i Taulov Dry Port. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com