Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Etablerer køleterminal i Horsens

Søgeord:

31. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

512 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skive Køletransport svarer på stigende efterspørgsel.

 

Skive Køletransport A/S udbygger sin position på køle- og frysetransportmarkedet med overtagelse af en 7.100 kvadratmeter stor køle- og fryseterminal på Lundvej i Horsens. Overtagelsen finder sted med virkning fra årsskiftet og betyder, at man nu også kan tilbyde lagerfaciliteter, omlæsning af varer og distributionskørsel.

 

- Vi har en klar strategi om at være vores kunders bedste samarbejdspartner. Vi får stadig flere forespørgsler fra nuværende og potentielle kunder, der efterspørger mulighed for at outsource store dele af logistikfunktionen. Det kan vi nu imødekomme med terminalen i Horsens. Samtidig får vi mulighed for at skabe større sammenhæng i vores forretning. Det kommer også kunderne til gode, siger direktør Anders Mikael Christensen.

 

Terminalen på Lundvej vil beskæftige 10-12 medarbejdere og være udgangspunkt for flere fast stationerede biler, hvor chaufførerne kører ud om morgenen og vender tilbage om aftenen. Netop derfor er der ved valg af terminal lagt vægt på optimale forhold for chauffører og medarbejdere.

Med overtagelsen af køle- og fryseterminalen i Horsens fortsætter Skive Køletransport den vækststrategi, der på blot otte år har ført til en tidobling af omsætningen og anskaffelse af over 100 nye miljø- og trafikvenlige lastbiler samt topmoderne køle- og frysetrailere. Samlet beskæftiger virksomheden med hovedkontor i Hobro 200 medarbejdere og opererer cirka 200 biler. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk