Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Femern udløser jagt på lagerlokaler

Søgeord:

11. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1070 gange

Læses i øjeblikket af:

0

EDC forudser masser af aktivitet på erhvervsmæglermarkedet.

 

Femern Bælt Forbindelsen skaber vækst på Lolland-Falster og Sydsjælland og sætter gang i jagt på erhvervslejemål, lyder det fra Martin Andersen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Næstved, som dækker det sydlige Sjælland samt Lollands og Guldborgsund Kommuner på Sydhavsøerne.

 

- Femern-forbindelsen er Nordeuropas største anlægsprojekt og bliver en vækstdynamo for Lolland-Falster og et godt stykke op på Sjælland – både under anlægsarbejdet og bagefter. Forbindelsen skaber også masser af aktivitet på markedet for lager- og erhvervslokaler, siger Martin Andersen og fortsætter:

 

- Projektet er interessant for virksomheder og ejendomsinvestorer i hele landet. Mange firmaer vil have del i bygge- og serviceopgaver og har brug for et brohoved på Lolland-Falster, for eksempel lager- og produktionslokaler og helst tæt på Rødbyhavn.

Der er udlagt flere byggefelter, men erhvervsmægleren forudser størst interesse for eksisterende lejemål.

 

- De fleste virksomheder udefra har en tidshorisont på fem-seks år under anlægsarbejdet og foretrækker at leje sig ind frem for selv at bygge nyt. Det giver gode muligheder for at leje for eksempel lagerlokaler ud, hvis en lokal virksomhed eksempelvis står med nogle kvadratmeter i overskud. Og her kan coronakrisen gøre det lettere at få fodfæste, for også på Lolland-Falster er nogle virksomheder blevet ramt, og mange virksomheder har benyttet krisen til at vurdere deres lokalebehov, siger Martin Andersen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk