Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fire trawlere fra Vietnam til Norge

Søgeord:

21. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

566 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Blue Water i særlig heavy lift transport.

 

Blue Water Singapore var tilbage i marts involveret i en udfordrende heavy lift-transport fra Vietnam til Norge. En kunde havde betroet selskabet at transportere fire trawlerskrog, som hver vejede cirka 500 tons.

 

Det skriver Blue Water i sit nyhedsbrev.

 

- Vores andel af opgaven startede i den tidlige fase, hvor Blue Waters ingeniørteam assisterede med at designe og konstruere vuggerne til skrogene. På grund af skrogenes umage form samt dækkets høje niveau var vi nødt til at designe vuggerne, så de var stærke nok til også at kunne bruges til at løfte skrogene. I tæt samarbejde med kunden og vores transportør, Jumbo Shipping, lykkedes det at designe og konvertere de eksisterende vugger leveret af værftet, siger Subrata Podder, Transport Engineering Manager, Blue Water Singapore.

- Selve lasteoperationen udgjorde også en udfordring. Blue Water havde hyret et dykkerfirma til at fastgøre de tunge sjækler til vuggerne cirka tre meter under havets overflade – under ugunstige strømforhold. Sluttelig blev alle trawlerskrog lastet sikkert ombord og efterfølgende leveret til færdiggørelse på skibsværftet i Norge, siger Victor Pay, Supercargo, Blue Water Singapore. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk