Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første kontor i Norge

Søgeord:

5. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

244 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tyske Rhenus udvider i Skandinavien.

 

Det tyske logistikselskab Rhenus udvider i Skandinavien med nyt kontor i Oslo. Rhenus vil være repræsenteret i den norske hovedstad fra begyndelsen af februar 2022.

 

For Rhenus er den nye placering den første i Norge, og for Rhenus Air & Ocean er den den første i Skandinavien. Udvidelsen af det eksisterende globale netværk fremhæves især af de tætte forbindelser til Rhenus Air & Ocean-lokationerne i Holland, Belgien, Storbritannien og Irland.

 

- Åbningen af den nye lokation i Norge markerer et vigtigt strategisk skridt for Rhenus Group og en ekspansion til nye markeder ved hjælp af vores eget netværk. Det styrker vores tilstedeværelse i de nordiske lande og bringer os endnu tættere på vores kunder, forklarer Frank Roderkerk, administrerende direktør for Nord- og Vesteuropa hos Rhenus Air & Ocean.

Ud over luft- og søfragt tilbyder den nye lokation andre tjenester såsom levering af offshore-platforme, projektlogistik samt logistisk støtte inden for områderne sundhedspleje, minedrift, hjælpe- og aflastningstjenester, vedvarende energi og letfordærvelige varer.

 

- I øjeblikket er Rhenus Air & Ocean ikke til stede i Skandinavien og har derfor til hensigt at styrke sin tilstedeværelse på det norske marked ved at etablere en afdeling i Oslo, landets hovedstad og økonomiske kraftcenter, understreger Bent Thomasen, administrerende direktør i Rhenus Norge. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk