Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første spadestik til Køge-logistikcenter

Søgeord:

7. april 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

332 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logicenters går i jorden i Skandinavisk Transport Center.

 

Det første spadestik er nu taget til Logicenters' 16.000 kvadratmeter store logistikcenter i Køge, og bygningen, der opføres med stort fokus på bæredygtighed, forventes at stå færdig til udlejning i starten af 2022.

 

I 2020 købte Logicenters et grundareal på 160.000 kvadratmeter i Skandinavisk Transport Center i Køge, og i løbet af de kommende år vil den ambitiøse udvikler og -investor inden for logistikejendomme opføre anlæg på i alt 68.000 kvadratmeter i området. Allerførste spadestik er netop taget og opførelsen af et logistikanlæg på 16.000 kvadratmeter gået i gang. Ejendommen bygges med henblik på udlejning til klima- og miljøbevidste kunder og forventes færdigt til næste forår. Blandt andet vil det bæredygtige byggeri have mulighed for at installere solceller på taget, fortæller Mattias Kettelhoit, Head of Logicenters.

- Vi er meget glade for at have taget det første spadestik til vores nye ejendom i Skandinavisk Transport Center. Køge har logistisk set en ekstrem god beliggenhed i Øresundsregionen i nærheden af Kastrup Lufthavn samt flere motorveje og havneanlæg. Vi ser frem til at byde velkommen til en kommende lejer af dette topmoderne og bæredygtige logistikanlæg, siger Mattias Kettelhoit. /anga.

 

Læs mere om det kommende logistikcenter i næste udgave af Transport Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk