Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første spadestik til nyt anlæg i Spanien

Søgeord:

1. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

245 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Schmitz Cargobull planlægger at udvide sin produktionskapacitet og markedsposition yderligere.

 

I midten af september afholdt Schmitz Cargobull Ibérica den officielle ceremoni for det første spadestik til selskabets nye anlæg i Figueruelas, Spanien. Virksomheden investerer omkring 19 mio. euro i opførelsen af det nye produktionsanlæg, der efter planen skal gå i drift i august 2022 med mere end 280 ansatte og en produktionskapacitet på 60 køretøjer om dagen.

 

Det nye anlæg, der bygges kun tre kilometer væk fra den eksisterende fabrik, dækker et samlet areal på 104.000 kvadratmeter. 16.400 kvadratmeter bruges til produktion og logistik, 2.000 kvadratmeter til kontorer i tre etager plus et depot, der huser nye og brugte køretøjer.

 

- Jeg er meget stolt af Schmitz Cargobulls udvikling i Spanien. Da vi startede dette projekt i 2002, var vores produktionsprognose fem sættevogne om dagen. I dag producerer vi 20 køretøjer om dagen, og vores mål er at øge produktionskapaciteten til 22 enheder om dagen inden udgangen af 2021. Med det nye produktionsanlæg og vores egen nye linje til produktion af køletrailere bliver vi i stand til at producere op til 60 køretøjer om dagen, siger Andreas Schmitz, bestyrelsesformand for Schmitz Cargobull AG.

Som på den eksisterende fabrik vil alle produkter fra produktlinjerne S.CS gardinsider, S.KO kølede sættevogne, M.KO lastbilkasse og S.BO stålkasser til det spanske, portugisiske, franske, italienske og afrikanske marked blive fremstillet på det nye anlæg. I de sidste fem år har Schmitz Cargobull Ibérica fordoblet både salget og antallet af producerede enheder i forhold til de foregående fem år og opnået et salg på 130 mio. euro med omkring 4.000 enheder om året.

 

- Takket være denne stigning i efterspørgslen er antallet af medarbejdere vokset med mere end 60 procent i gennemsnit. Vi arbejder nu utrætteligt på at idriftsætte det nye anlæg, som endda kunne sætte os i stand til at tredoble mængden, forklarer Jordi Romero, administrerende direktør for Schmitz Cargobull Ibérica. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk