Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første spadestik til nyt PostNord-anlæg

Søgeord:

10. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

374 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt sorteringsanlæg skal drive hurtigere og mere ansvarlig levering i Finland.

 

Det første spadestik er nu taget i etableringen af PostNord Oys nye anlæg i Pirkkala, Finland, som Logicenters udvikler.

 

Det moderne 4.600 kvadratmeter sorteringsanlæg er desuden klargjort til en 2.000 kvadratmeter udvidelse, og derudover planlægger Logicenters også at udvikle yderligere 7.000 kvadratmeter lager på stedet.

 

- Vi er meget stolte af, at udviklingen af ​​sorteringsanlægget for PostNord Oy nu er i gang. Bygningen vil være udstyret med specifikationer, der opfylder alle PostNord Oys behov. Logicenters er i front, når det gælder udvikling af ejendomme med en høj miljøpræstation, som det tydeligt vil blive demonstreret på dette anlæg, siger Jarkko Äikää, kommerciel direktør hos Logicenters Finland.

 

Sorteringsanlægget skal være klar til indflytning i forsommeren 2021.

- Det er glædeligt, at startskuddet nu er lydt til det nye sorteringsanlæg, der vil være en del af vores investering i hurtigere og mere ansvarlig levering i hele Finland. Vi kan ikke vente med at flytte ind i det færdige anlæg, da dette vil styrke vores konkurrenceevne og fleksibilitet, siger Jani Ståhlhammar, driftsdirektør hos PostNord Oy i Finland. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk